Luchtvering, groothoek assistent en TPMS fout

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
BMW
Merk
BMW
Model
X6
Type
E71
Uitvoering
-
Bouwjaar
2012
Brandstof
Benzine
Reacties
12
Bekeken
781
Gepost: 30-08-2016 20:50
Professional

2TrusT

Directeur
2TrusT
Universeel

Lid sinds: 30-09-2013
129 bijdragen

Goedendag, ik wordt geconfronteerd met een uitdaging. 

1. Als de auto een tijdje stilstaat, zeg maar 30 min, dan helt ie naar de linker kant. Duidelijk dat ie door zijn luchtbalg gezakt is. Als ik de dat uitlees zie ik "geen fout", "ride sensor voltage 5.04mV" voor links "deviation from normal position  - 73 mm voor links en  + 37 mm voor rechts" Als ik de ballon handmatig oppomp met de uitleescomputer is het even goed, tijdens het rijden blijft het goed en bij stilstand na een half uur staat ie weer scheef. Ik vind het vooral raar dat ie zichzelf na starten niet zelf weer in balans zet.

2. Bij het starten komt the melding "groot licht assistent defect" Als ik de FLA-module zoek vind de uitleescomputer het niet. Alle zekeringen nagelopen. Onder het dashboard een kapotte 7,5 amp gevonden. Helaas geen verandering

3. De RDC-bandenspanning module is ook niet te benaderen. Op het display staat een "goed" vinkje met onder het scherm de melden dat het systeem een storing heeft.

Wat kan ik doen om deze problemen te verhelpen?

Uitgelezen met

Launch X431 Master

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken