Citroen C3 Remt op 2 wielen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Citroën
Merk
Citroën
Model
C3
Type
C3
Uitvoering
-
Bouwjaar
2003/5
Brandstof
Benzine
Reacties
24
Bekeken
1244
Gepost: 27-06-2017 10:52
Professional

BWG


Bandenspecialist

Lid sinds: 12-08-2016
82 bijdragen

Beste leden,

Hebben gister een klant binnen gekregen met een probleem met de remmen. Linksvoor was zo warm geworden tot de wieldop eraf gesmolten was. Op een of andere manier hebben ze op straat puur de remblokken eruit gehaald zodat ze wel kon rijden. 

Wij hebben de auto bekeken en met verbazing staan kijken tot de remcilinder er nog niet uit was. Deze zat zo vast tot we dachten tot ze geluk heeft gehad. Remblokken / Remschijven / Remklauw Linksvoor vervangen. Nou wou ik beginnen met ontluchten ( met de hand & apperaat ) maar er komt geen druppel vloeistof uit de leiding van Linksvoor. Tevens heb ik geen remdruk Rechtsachter, maar wel Rechtsvoor & Linksachter. Rempedaal voelt aan of alle remmen al ontlucht zijn. Alle remmen zijn los geweest na gekeken en goed bevonden. Heb hem zojuist uitgelezen met de Delphi en daaruit komen geen storingen uit de ABS Pomp. Kan verder ook niks resetten in het systeem.

Jullie een idee?

Uitgelezen met

Delphi

Bijgewerkt door BWG op 27-06-2017 10:52
Bijgewerkt door BWG op 27-06-2017 10:53
AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.