p0304

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Ford
Merk
Ford
Model
Focus
Type
Focus
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001/1
Brandstof
Benzine
Reacties
12
Bekeken
2135
Gepost: 14-10-2014 20:48
Professional

Oblious


Universeel

Lid sinds: 24-06-2012
217 bijdragen

Hallo

 

Ik heb een ford focus wat van de buren afkomstig is.Deze auto wilt tussen de 1500 en 3000 toeren inhouden, boven de 3000 toeren volle vermogen. Als je in een keer volle gas geeft houd die in maar met rustig gas geven loopt die normaal. Voor mij brandstofpomp vervangen ivm bekende probleem bij focus. En bougies vervangen probleem niet opgelost. Ik heb het auto vandaag ontvangen en ik heb heel wat gemeten. En ook wat vervangen alsnog niet opgelost. Ik ben begonnen met het meten van bobine en deze was goed zowel signaal en voediing. Alle bougies onsteking was in orde, toen maar begonnen met lambda en deze werkte niet correct, en kvs ook gemeten en deze ook niet goed. Alle 2 vervangen auto heeft iets meer pit maar houd nog steeds in. 

Mapsensor, gasklepsensor en rookmachine gebruikt voor lekkages. Ik heb injectoren gemeten allemaal 15 ohm, injectoren verwisseld maar moet kilometers maken wilt die overslaan naar andere cilinders als het kapot is. Ik heb live data bekeken en cilinder 2 opensource storing, wat inhoud opencircuit Maar met de scoop zowel massa en injector signaal gemeten perfect. En probleem zou aan de 4e cilinder moeten liggen l

Als laatste krukas sensor gemeten en deze was niet goed, met het demonteren bleek een stukje van de sensor weg geschuurd te zijn door de tandkrasje. Nieuw gemonteerd met een ringetje tussen probleem hetzelfde.

 

Nu denk ik aan de brandstofdrukregelaar. Ik heb toevallig zelfde auto liggen en ga het morgen omwisselen. Dus hierbij iemand nog een idee wat het kan zijn?

 

mvg

Gemeten

bobine, mapsensor, gasklepsensor, injectoren, inlaatlekkage, krukkas en nokkenassensor, lambdasensor

Foutcodes

P0304

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen