auto schakelt niet door ( noodloop ) of springt in z'n vrij

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
C-klasse
Type
TYPE W203 - S203 - C203
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002
Brandstof
Diesel
Reacties
2
Bekeken
4208
Gepost: 14-02-2009 20:02
Professional

Mreasy

Lid sinds: 14-02-2009
1 bijdragen

Beste mensen;

Ik heb een C-klasse van 2002 als de auto gestart wordt dan is ie heel normaal maar als ie warm is geworden na 30 min of 45 min begint ie beetje gek te doen. als je gas geeft blijft ie in noodloop en sachkelt ie niet door, je moet de motor dus uit en weer aanzetten dan wordt ie normaal maar na een paarminuten weer dezelfde probleem. en als de auto normaal schakelt dan schakelt ie niet goed van de derde naar de vierde versnelling. hij gaat eerst hoge toeren maken ineens en daarna zakt ie weer en schakelt ie naar de vierde versnelling.

de andere probleem is dat ie soms in zijn vij springt ipv van door de schakelen dus je moet afremmen en bij heel lage snelheid ( 10 of 20 km/uur)gaat ie weer normaal schakelen.

ik word er gek van heb hem al verschillende malen laten uitlezen bij de dealer en mercedesspecialist maar ze zeggen dat er niks aan de hand is. kan iemand misschien helpen.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.