Stuurbekrachtiging fout niet te vinden

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Vectra
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002/5
Brandstof
Benzine
Reacties
21
Bekeken
3801
Gepost: 26-03-2014 14:22
Professional

mourik

Lid sinds: 14-04-2008
125 bijdragen

Hallo,
Hier staat een Opel vectra, Z2.2SE waarvan de stuurbekrachtiging niet meer werkt.
Het is begonnen met dat de stuurbekrachtiging het af en toe niet deed. Dit is die steeds vaker gaan doen. Hierbij hebben we besloten om er een 2dehands pomp op te zetten. Met de 'nieuwe' pomp werkte alles weer goed.
2 maanden later is de auto terug gekomen met het zelfde verhaal. Nu weer alles doorgemeten en besloten dat de 2dehandse pomp ook niet goed was. Voor garantie een andere gekregen.
Nu 2.5 maand later werkt de pomp helemaal niet meer. Weer alles controleren. Dikke +, Dikke -, Canbus, stuurstroom. Tijdens de meting van de canbus ging de pomp ineens draaien. We hebben de stekker en een stuk draad vervangen (tot onder het luchtfilter.) .
Een week me gereden en de pomp werkt weer niet. Nu weer alles nagemeten en alles is gewoon goed. Nu weer pomp gekregen voor garantie. Maar werkt nogsteeds niet. Uitlezen gaat nu niet. Gaat volgens mij over canbus, canbus signaal is goed.
Het lijkt me stug dat het nu weer aan de pomp ligt. Zelf heb ik geen idee meer.
mvg...

 

Uitgelezen met

Bosch kts 650

Downloads (1)

  • dsc_1761.jpg


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.