Accu leeg opel zafira B

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Zafira
Type
Zafira-B
Uitvoering
-
Bouwjaar
2006/5
Brandstof
Diesel
Reacties
5
Bekeken
3938
Gepost: 11-11-2013 11:16
Professional

Hiddetje


Universeel

Lid sinds: 26-03-2011
779 bijdragen

Heren,

 

Zafira B is een aantal weken geleden binnen gekomen met een defecte accu, deze vervangen een week niet terug geweest. Tot dat de klant de auto in de morgen niet kon starten ivm lege accu, accupool bleek gloeiend heet te worden, deze vervangen. Enkele weken gereden tot dat de klant in de morgen de auto niet kon starten ivm lege accu. Dyamo vervangen en de klant heeft enkele weken gereden zonder problemen.

Nu is de auto terug gekomen ivm een lege accu, blijkt dat in het weekend het display boven de navigatie niet uit ging en niet uit te krijgen was met als gevolg een lege accu. Na opstarten door de klant met een andere accu, ging de navi niet meer aan. Bleek dat de zekering in de navigatie zelf defect, mogelijk een gevolg van het opstarten met accu.

Nu werkt alles weer naar behoren maar zou ik graag horen als jullie dit probleem met het display eerder hebben meegemaakt?

De navigatie is orgineel opel, DVD 90 Navi.

Bijgewerkt door hiddetje op 11-11-2013 11:17
Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen