Hoogste stand ruiten wissers voor

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Zafira
Type
Zafira-B
Uitvoering
-
Bouwjaar
2006/4
Brandstof
Benzine
Reacties
10
Bekeken
408
Gepost: 17-02-2017 12:24
Professional

Bart1982

Monteur
Autobedrijf B. vd Linden
Universeel

Lid sinds: 08-07-2016
54 bijdragen

Wie kan mij een tip geven? Bij deze Zafira –B doet de ruiten wisser voor het niet op de hoogste stand! Er zitten geen foutcodes in de gehele auto.

Met de diagnose tester kan ik de ruiten wisser in alle stand aansturen dit werkt prima. Ook de hoogste stand.  Lees ik bij de data de ruitenwisser standen uit. Dan is:

0 = uit

Interval = laag

Stand 2 = laag (tot zover werk alles prima)

Stand 3 = staat er niks (dit klopt dus niet)

De schakelaar  staat natuurlijk niet daadwerkelijk mechanische in deze standen. Het is maar een micro schakelaartje wat je bedient in de CIM!

 

Wie herkend  dit probleem of heeft een tip?

 

Bij voorbaat dank

Gemeten

Met de diagnose tester kan ik de ruiten wisser in alle stand aansturen dit werkt prima. Ook de hoogste stand. Lees ik bij de data de ruitenwisser standen uit. Dan is: 0 = uit Interval = laag Stand 2 = laag (tot zover werk alles prima) Stand 3 = staat er niks (dit klopt dus niet) De schakelaak staat natuurlijk niet daadwerkelijk mechanische in deze standen. Het is maar een microschakelaartje wat je bedient!

Uitgelezen met

Dephi

Foutcodes

geen

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen