P0100 Deawoo Matiz loopt stationair slecht

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2008/7
Brandstof
Benzine
Reacties
10
Bekeken
356
Gepost: 27-09-2016 12:29
Professional

BWG


Bandenspecialist

Lid sinds: 12-08-2016
82 bijdragen

Beste leden,

Heb hier een Deawoo Matiz van een klant staan. Deze heeft pas geleden een grote beurt gehad daarbij nodige dingen vervangen. Maar de klant had al een klacht tot die stationair soms niet lekker liep en af en toe motor lampje ging branden met als gevolg P0100 - een of meerdere cilinders overslag.

Het probleem bevind zich bij Cilinder 1. Als ik hierbij de bougie af trek of injector stekker los haal merk ik geen verschil bij stationair overige cilinders wel.
Nu heb ik de bougiekabels / Bougies al gecontroleerd en al omgewisseld. Bobine gecontroleerd. Injectors gewisseld. Maar probleem blijft zich steeds voort doen bij cilinder in.

Aangezien de kilometers die die gelopen heeft 88.000. Zou ik niet echt de klep de schult geven of de klepspeling (nog niet gecontroleerd). Wat is jullie gedachten hierover?

 

 

Uitgelezen met

Delphi

Foutcodes

P0100

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.