Gevarenlichten spontaan aan onder het rijden

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
206
Type
206
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002/5
Brandstof
Benzine
Reacties
10
Bekeken
2648
Gepost: 15-07-2013 09:12
Professional

jerilo

Directeur / eigenaar
JWA Autoservice
Universeel

Lid sinds: 29-12-2007
370 bijdragen

Goedendag,

Bij deze P206 gaan de gevarenlichten spontaan knipperen. Ik dacht in eerste instantie dat het te maken had met het wegvallen van het snelheidssignaal wat ook aan de orde was maar na reparatie van dit euvel, nieuwe snelheidssensor en signaaldraad vervangen ivm oxidatie, gaan de gevarenlichten nog steeds knipperen. De klant heeft het een week genoteerd bij welke snelheid het gebeurt. Het gebeurt steeds rond de 120km/h maar ook weer niet elke dag.

Morgen heb ik een afspraak ingepland dan kan ik weer meten en kijken voor jullie maar misschien is er al iemand die dit eerder bij de hand gehad heeft.

Zat nog te denken aan de optie "te hoge snelheid" die je aan kan zetten in de BSI. Maar dan gaan volgens mij niet de gevarenlichten knipperen je krijgt dan toch een ander geluidssignaal en een boodschap in het display?

Auto heeft al een Comm2000. En de BSI en instrumentenpaneel zijn ivm met het wegvallen van het snelheidssignaal al opgestuurd geweest naar AC-Tronics en die hebben geen fouten kunnen waarnemen.

Gemeten

Bedrading van schakelaar naar BSI BSI opgestuurd naar AC-tronics

Uitgelezen met

actis, PP2000 (peugeot)

Foutcodes

geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken