Eco modus

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
207
Type
207
Uitvoering
-
Bouwjaar
2006
Brandstof
Benzine
Reacties
8
Bekeken
2275
Gepost: 16-04-2016 11:51
Professional

ronsrepair

Autotechnicus
ronsrepair
Universeel

Lid sinds: 19-03-2014
74 bijdragen

Door de Anwb is een peugeot 207 1.4 16V benzine bj 2006 binnen gebracht. Het probleem  is begonnen met tijdens het rijden aan te geven dat er een fout in het remsysteem zat,op dat moment viel ook de toerenteller ,kilometerteller en stuurbekrachtiging uit. Anwb heeft toen de auto uitgelezen en gaf een abs storing.

Klant is nog naar huis kunnen rijden, heeft de auto afgezet en geprobeerd weer te starten, dit lukte niet meer. De auto gaf aan emissieprobleem en remprobleem, daarna ging hij in ecomodus.

Weer de Anwb laten komen, deze kreeg hem niet meer uit de eco modus en kon hem ook niet meer uitlezen. Vervolgens afgesleept naar mij.

Nu staat de auto in de eco modus en wil  niet meer starten, hij is alleen uit de eco modus te krijgen door de accu te ontkoppelen en opnieuw aan te sluiten. Na uitlezen geeft ie aan dat er geen communicatie is met de ECU, ABS, ESP, BSI.

Gemeten

Alle zekeringen zijn heel.

Uitgelezen met

Snap on , Autocom

Foutcodes

01C, 0015

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.