Motor slaat niet meer aan

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
307
Type
307
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005/9
Brandstof
Benzine
Reacties
23
Bekeken
763
Gepost: 17-03-2018 22:45
Professional

jjdiesel

Lid sinds: 16-02-2013
16 bijdragen

Voertuig rijdend weggezet en na ongeveer 1 uur niet meer aan slaan. Diverse malen proberen te starten maar geen resultaat. Voertuig staat nu in de eco modus.

Met Texa voertuig uitgelezen geen foutcodes. Schema uit texa gebruikt om DIV metingen te verrichten o.a voeding op injectoren maar twijfel de correctheid van het schema. Meet op de injectoren 3 volt bij ingeschakeld contact. Volgens het schema zou dit 12 v moeten bedragen. In mijn schema zie ik ook 2 relais die de spanningsvoorziening op de motor ecu en Oa injectoren van spanning voorzien, zitten deze IN de zekeringunit onder de motorruimte. 

kan de eco modus hier invloed op hebben?

Brandstof pomp hoor ik na het inschakelen van het contact draaien.

nu het voertuig in eco modus staat kan ik ook niet meer doorstarten , na ongeveer 2 sec word de startfunctie afgebroken , komt dit door de eco modus of is er iets anders wat ik kan controleren?

misschien kan iemand me helpen aan een 100% correct elektrisch schema.

 

 

 

Gemeten

voeding injectoren 3 volt bij ingeschakeld contact.

Uitgelezen met

Texa

Foutcodes

Geen foutcodes

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen