Lambda

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
Partner
Type
Partner
Uitvoering
-
Bouwjaar
2000
Brandstof
Benzine
Reacties
10
Bekeken
2453
Gepost: 21-03-2014 19:50
Professional

RSBMW

Lid sinds: 28-10-2012
78 bijdragen

Hallo aan iedereen die iets weet over deze Partner. Probleem is dat de CO te hoog is op 2000tr/min en de lambda te laag, is voor autokeuring in België zie foto 2.

Op stationair heb ik de volgende gegevens, zie foto 1. Verwarwming van sonde doorgemeten en deze is 5 ohm.Heb geen scoop in bezit dus deze meting kan ik niet doen. Wat ik wel heb vastgesteld is bij uitlezen dat de spanning van de sonde rond de 0.700 Volt bleef geven, dus geen pendelen van de sonde. Wie kan me een goede raad geven want er is niet veel tevinden van deze type motor. Heb wel een woorden wisseling gehad met mijn werkgever dat technische informatie en een goede scoop onmisbaar zijn in de werkplaats.Heb niet veel meer kunnen doen aan deze wagen daar ik ben moeten stoppen aan wagen. Iedereen alvast bedankt voor de informatie die volgt.

 

Uitgelezen met

Bosch Kts 570

Foutcodes

Geen

Downloads (2)

  • afbeelding-1.jpg
  • afbeelding-2.jpg


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen