welke uitlees kast/computer geschikt voor Peugeot partner

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
Partner
Type
Partner
Uitvoering
-
Bouwjaar
2011/3
Brandstof
Diesel
Reacties
4
Bekeken
994
Gepost: 19-05-2016 00:11
Professional

Rense2016


Golbach Service & Techniek
Universeel

Lid sinds: 07-03-2016
42 bijdragen

Goedenavond mensen,

Ik zit met het volgende probleem, ik heb voor een klant de additiefzak vervangen omdat de auto aangaf dat deze in zijn minimum zat. Nu moet deze aangemeld worden in de computer zodat de computer weer weet dat er genoeg beschikbaar is.

Het betreft een Peugeot partner met een 1.6hdi motor uit 2011

Ik krijg dit echter niet voor elkaar met mijn uitleesapparatuur. Ik heb een Autel Maxicheck pro met nieuwe software geprobeerd maar hier kan ik alleen het roetfilter regeneren of opgeven als vervangen. Verder heb ik een testmodule gebruikt van Ucandas ook met nieuwe software. Hier staat wel de functie bij om het additief niveau aan te passen maar vervolgens kan ik niet de keuze maken voor het type Partner alleen een aantal personen auto's

Nu is mijn vraag is hier een speciale methode voor om deze melding te herstellen, en met welke apparatuur zou dit mogelijk zijn?

 

BVD, Rense

Uitgelezen met

Autel Maxicheck Pro, Ucandas 3.84

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.