Koelvin radiateur

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Alfa Romeo
Merk
Alfa Romeo
Model
156
Type
156
Uitvoering
-
Bouwjaar
1998
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
4372
Gepost: 24-02-2003 22:18
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
In 9 van de 10 keer na het starten van de auto slaat na ong 5 seconden de koelvin van de radiateur aan en blijft deze meedraaien, warm en koud. Ook schakeld de airco soms spontaan in.

De airco is mechanisch (drukken, vulling, schakelaar etc)in orde en ook het motormanagement vertoont geen fouten, buiten een melding dat het

koelvin-signaal niet plausibel is(wat me logisch lijkt in deze situatie).Bij het uitlezen van de airco-installatie(Harrison)is er een foutmelding dat de compressor niet goed is(bedrading),maar de airco op zich doet het goed.In de gegevenslijst word er voor de verdamper een temperatuur aangegeven van -39 graden wat mij niet goed lijkt. Naar mijn idee is de airco-installatie de boosdoener maar ben geen specialist op dit gebied.

suggesties?

alvast bedankt.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.