Achterruit verwarming werkt niet

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Audi
Merk
Audi
Model
A1
Type
A1
Uitvoering
-
Bouwjaar
2013
Brandstof
Benzine
Reacties
23
Bekeken
490
Gepost: 10-02-2021 11:53
Professional

newo


Universeel

Lid sinds: 30-01-2008
64 bijdragen

Goedendag collega's,

Wij hebben een situatie met een A1 uit 2013 waar de achterruit verwarming niet van werkt. Om te beginnen is de zekering heel en kunnen wij het relais bedienen met de actuator test. Er zijn geen fouten opgeslagen(in geen enkele regeleenheid). De bedrading van de achterklep is doorgemeten en daar zitten geen breuken in, ook niet in de klep opening doorvoer. Voor zover wij kunnen zien zitten de connectoren nog goed aangesloten op de achterruit.

Het gekke van het verhaal is dat het controle lampje in de schakelaar ook niet gaat branden, hij wordt dus niet aangestuurd. Dit is ook terug te zien in de meetwaarde. Hierom is een originele schakelaar besteld en gemonteerd, maar helaas het werkt nog steeds niet.

Is iemand hier bekend met dit probleem? Of heeft iemand een juist schakelschema? Want in Bosch krijgen wij niet de juiste naar boven.

Gemeten

zekering gecheckt, bedrading achterklep doorgemeten, bedrading doorvoer achterklep gecheckt. Relais hoorbaar bediend via actuatortest

Uitgelezen met

Bosch KTS en VagCom

Foutcodes

geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.