Achteruitrijcamera probleem

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Audi
Merk
Audi
Model
A4
Type
TYPE 8K
Uitvoering
-
Bouwjaar
2018
Brandstof
Benzine
Reacties
25
Bekeken
620
Gepost: 23-10-2019 15:11
Professional

MCE

Directeur / eigenaar
M.C.E ( Mai Car Electronics )
Anders/Overig

Lid sinds: 13-05-2014
21 bijdragen

Goedemiddag allemaal,

We hebben nogal een lastig probleem met een Audi A4 Avant. Er is een achteruitrijcamera gemonteerd door ons (retrofit) via kufatech. Deze is gecodeerd door jifeline en werkte allemaal prima. Hierna is bij de dealer een trekhaak gemonteerd en gecodeerd op de auto. Na de codering van de dealer was onze codering van de camera uit de auto omdat de dealer hem via de wagenkaart codeert. De auto is weer bij ons terug gekomen en opnieuw de achteruitrijcamera gecodeerd via jifeline. Hierna begon het volgende probleem. Zodra je de auto in achteruit zet schakelde het beeld niet om naar de achteruitrijcamera, zodra je de auto in ze neutraal zet en weer in ze achteruit schakelt het beeld wel naar de camera. Dit houd dus in dat je elke keer 2x naar ze achteruit moet schakelen om de camera aan te krijgen. We hebben alles geprobeerd in de codering via VCDS maar krijgen het niet werkend zoals het hoort. Ook heeft jifeline er naar gekeken en alles nogmaals opnieuw gecodeerd maar helaas nog steeds geen oplossing. Heeft iemand van jullie een idee?

Audi A4 Avant 2.0 2018 model
Automaat

Vriendelijke groet,

Eloy

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.