geluid standkachel

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Audi
Merk
Audi
Model
A8
Type
TYPE 4D
Uitvoering
-
Bouwjaar
2000
Brandstof
Diesel
Reacties
5
Bekeken
3140
Gepost: 18-01-2010 15:18
Professional

erikkk

Lid sinds: 03-12-2009
82 bijdragen

heren,

ik heb een audi a8 staan. deze is voorzien van een standkachel. nu komt er sinds anderhalve week een tikkend geluid achter het dashboard vandaan. zoals ik het kan horen lijkt het op het klikken  van de aansteker van het gasfornuis! weet niet presies of de standkachel ook op deze manier werkt! maar eerst deed de auto dit altijd na het starten even 2 of 3 keer en klaar, nu blijft hij dit almaar herhalen omdat hij hem niet aankrijgt zo lijkt het dan!

voor het probleem er was kwam er na het uitzetten van de auto altijd nog even rook uit het kleine uitlaatpijpje van standkachel voor onder de auto. dit gebeurt nu ook niet meer! dus volgens mij heel plat gezegt aansteker kapot.

nu de vraag waar zit dit onderdeel presies en kan ik hem eventueel ook gewoon uitschakelen, de klant vind de standkachel onzin en wil gewoon van dat irritante getik af!

grtz erik

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken