Bmw e88 met vele problemen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
BMW
Merk
BMW
Model
1-serie
Type
E87 - E81 - E82 - E88
Uitvoering
-
Bouwjaar
2008
Brandstof
Benzine
Reacties
10
Bekeken
1289
Gepost: 15-11-2019 03:07
Professional

maartenaelvoet


Anders/Overig

Lid sinds: 14-11-2019
9 bijdragen

Gegroet mede forum genoten, 

Ik heb hier het volgende bmwtje 1 serie cabriotje. Dak wil niet open koffer gaat ook niet open (enkel via sleutel of via ontgrendelen met diagnose materiaal) en de bestuurdersruit die zit met inklembeveiliging gaat enkel per 5 cm op of neerwaarts.

 

 

Nu wat ik ook dacht de koffer is het gevolg van het dak en het dak het gevolg van de ruit die zen positie kwijt is (tot zover is het enigsinds logisch) enorm vervelend is al een kleine auto als je dan nog de koffer verliest is het helemaal niks, dus we hebben het raammechanisme en het motortje vervangen nog steeds het zelfde resultaat, dan hebben we de frm module ge herprogrammeerd, ook de kortsluiting beveiliging van de module is gereset en nog steeds is het onmogelijk om de ruit in te leren, via diagnose leren we dar de positie van de ruit onbekend is alles is aangesluiten zoals het hoort iemand verder een idee,? Zou nu echt men frm module defect zijn? Gewoon uitlezen geeft geen foutcodes niet in de cvm module niet in de cas niet in de frm... 

Uitgelezen met

Launch, icom, ms908p

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.