BMW f20 116d start niet na ongeluk

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
BMW
Merk
BMW
Model
1-serie
Type
E87 - E81 - E82 - E88
Uitvoering
-
Bouwjaar
2013/3
Brandstof
Diesel
Reacties
7
Bekeken
3856
Gepost: 20-02-2014 03:39
Professional

Gerard25


Schadeherstel

Lid sinds: 19-02-2014
3 bijdragen

Beste specialisten,

Mijn naam is Gerard van den Heuvel nieuw op de amt garage forum. Van kennisen begreep ik dat ik me hier kan aanmelden om mensen te woord te staan en om mijn vraag aan de mensen kan stellen.

Ik zit met een groot probleem. Ik hoop dat jullie me hiermee kunnen helpen. Twee weken geleden een ongeluk gehad met mijn BMW f20 1-serie van 116d. De klap vond plaats op de linker wiel en zijscherm waardoor mijn hele wielophanging naar de filistijnen was. Drie airbags zijn ontploft, te weten de stuurairbag, dashboard en de gordijn airbag. De motor is niet geraakt. motorkap en de bestuurdersdeur nog zijn nog heel. Een complete wielophaning heb ik inmiddels gekocht en laten vervangen. een +kabel achterin heb ik inmiddels gekocht en vervangen.

er wordt handmatig naar het probleem gezocht omdat de uitleessysteem er niet in komt, waarom dat weten we dus ook niet.

Zijn er enige suggestisch die ik misschien nog kan volgen? hij maakt wel contact maar slaat niet aan. ik weet mijn god niet meer waar ik nog meer moet zoeken om dit probleem te verhelpen.

 

 

Gemeten

Zekeringen gemeten allemaal goed. +kabel vervangen wiel ophangen vervangen.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken