LPI probleem

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
BMW
Merk
BMW
Model
3-serie
Type
E46
Uitvoering
-
Bouwjaar
2003/6
Brandstof
LPG
Reacties
27
Bekeken
4972
Gepost: 16-08-2012 11:09
Professional

zuur

Diagnosetechnicus
DiagnoseXpert Zuur Zuidwolde
Universeel

Lid sinds: 21-11-2007
68 bijdragen

collega's

 motor houd in op gas als de motor op bedrijfstemperatuur komt.

is de motor op gas uitgevallen dan is de motor zo weer te starten op benzine en valt direct weer uit als de computer weer overschakelt op gas.

Gemeten

Drukmeting op de drukregelaar aansluiting naar de injectoren gedaan waarde blijft bij uitval ±15bar Spanning gemeten van de druksensor 3V Scoop meting uitgevoerd op de gas injector (zie bijlage) op moment van uitval. Ontstekings meting gedaan deze blijft ook gewoon bestaan. Ook hebben wij de breedband lambda sensor gemeten op moment van omschakelen zie bijlage Wij hebben de spuitstuk gedemonteerd om te zien of bij de injectoren te veel vervuiling zit ( verhaal hierbij is dat de uitmondingen kunnen bevriezen als de uitmondingen te veel vervuild zouden zijn ) Foutcodes die zij gegenereerd zijn: uitval verschillende cilinders en lambda meting te arm

Uitgelezen met

OPUS en GMTO scoop

Foutcodes

zie verhaal

Downloads (2)

  • lambda-meting-op-moment-van-omschakelen.xps
  • scoopbeeld-van-gasinjector-.xps


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.