Lekstroom radio / navigatie systeem

BMW
Merk
BMW
Model
X3
Type
E83
Uitvoering
-
Bouwjaar
2009
Brandstof
Diesel
Reacties
2
Bekeken
314
Gepost: 11-02-2021 11:32
Professional

JasperBeelen

Autotechnicus
Vakgarage Van Der Klij
Anders/Overig

Lid sinds: 07-11-2019
30 bijdragen

Goedemorgen,

Wij hebben in de werkplaats een bmw x3 uit 2009 met lekstroom op de radio, display of het navigatie systeem (cd wisselaar heeft de auto niet).

 

Lekstroom die wij gemeten hebben in rustmodus (auto op slot, deuren dicht en lampje (P) bij de keuzehendel uit).

De eerste 2 minuten 2/3A daarna 5minuten 0.40A daarna 30 seconde 0.01A. Na de 30 seconde begint het verhaal weer opnieuw en dat gaat continu zo door totdat de accu leeg is. Het lampje van het navigatie systeem link achter blijft continu branden en zodra wij 2A meten hoor je hem ook draaien. 

Wij hebben het navigatie systeem weggebracht naar KMS Apeldoorn en zij hebben lekstroom geconstateerd en gerepareerd. Maar het probleem heeft zich nog niet verholpen.

 

Wat zal nu de vervolg stap moeten zijn? Zit het hem in radio zelf of hebben ze het navigatie systeem toch nog niet volledige gerepareerd? Als wij de zekeringen van van de radio en navigatie er uit laten is er geen lekstroom meer dus het zit hem echt daar in. 

Alvast bedankt voor de moeite!

 

 

Uitgelezen met

hella gutman

Foutcodes

Geen foutcodes

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.