BMW X6 4.4 V8 slaat niet aan

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
BMW
Merk
BMW
Model
X6
Type
E71
Uitvoering
-
Bouwjaar
2008
Brandstof
Benzine
Reacties
10
Bekeken
377
Gepost: 22-01-2021 09:44
Professional

Appiev4

Chef werkplaats
Autobedrijf Peters-iveton
Anders/Overig

Lid sinds: 05-01-2019
7 bijdragen

Auto is kort geleden in de wasstraat geweest, daar afgeslagen en wil niet meer aanslaan. Hier in de werkplaats gekomen na een poosje fouten kunnen wissen en daarna liep de auto weer.

Nu is de auto weer in de wasstraat geweest, hetzelfde probleem, echter is nu niet meer aan de praat te krijgen.

Gemeten

MM. computer en zekeringkasten op water gecontroleerd, mooi droog. Geen communicatie met MM mogelijk, CAN-bus aan de ECU geeft goed beeld, duidelijke berichten met afsluiting en niet overvol. Directe voedingen en massa's zijn goed. diverse geschakelde voedingen zijn niet aanwezig. Hiervoor worden iig 2 relais niet aangestuurd, die moeten door de ECU aan massa worden gelegd via pen 23 van stekker 4, en via pen 8 van stekker 3. haal ik die pennen uit de stekker en leg ze zelf aan massa, slaat de motor nog niet aan. Weet iemand wat de voorwaarden zijn waardoor die pennen aan massa worden gelegd?

Uitgelezen met

Bosch KTS

Foutcodes

Een hele reeks foutcode's uit diverse ECU's allemaal met betrekking tot communicatie met MM.ECU.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.