onregelmatig lopen chrysler daytona

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Chrysler
Merk
Chrysler
Model
Daytona
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
1991
Reacties
3
Bekeken
3313
Gepost: 18-06-2008 10:07
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Hallo Chryslerspecialisten.

De Chrysler daytona voor het dagelijks gebruik van mijn zoon heeft wat lastige probleempjes. Er zit een nieuwe ontsteking op, nieuwe kabels en nieuwe bougies. Gasklephuis is gereinigd.

Stationair loopt de auto warm erg onregelmatig, de toerenteller slaat alle kanten op en vreemd genoeg gaan de stads/ mistlichten spontaan aan terwijl er verder geen verlichting aan is (ook de achterlichten branden nu niet)

Met de code uitleestruc (contact aan-uit-aan-uit-aan) krijg ik de code 13 gevolgd door 55 wat einde betekent. Kan iemand mij zeggen wat code 13 is en hoe ik de boel evt reset? en tweede probleem is dat de wagen in een week tijd een volle accu compleet doodtrekt, er moet ergens lekstroom zijn, maar kan niets aantonen, ieand die daar ervaringen mee heeft? De auto is technisch idetiek aan een 91ér voyager vin nr = 1C3XG24K7M6161660 => vin nr.

iedereen die mij wat info kan geven alvast bedankt

Peco Power

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.