probleem met verlichting

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Citroën
Merk
Citroën
Model
Berlingo
Type
Berlingo
Uitvoering
1.6i Multis.Attract.
Bouwjaar
2006
Brandstof
Benzine
Reacties
9
Bekeken
366
Gepost: 14-04-2020 17:39
Professional

Camaro

Eigenaar/Monteur/Verkoper
Custom car center
Universeel

Lid sinds: 30-06-2016
155 bijdragen

2006 multispace met automatische verlichting

 

Goedemiddag,

Ik heb een berlingo van een klant staan. waar ik niet helemaal uit kom. via autodata of hynes kan ik geen schema krijgen met kleuren (alleen met codes)

klacht van de klant was dat het dimlicht bleed branden terwijl de auto thuis voor de deur stond. mijn conclusie was het zelfde. echter dat ik bij de bsm in de buurt kwam begon de verlichting te flikkeren en na een tijdje krijg ik het helemaal niet meer aan de praat. ( behalve met puls op de verlichtings draden. )

zekering 9 en 10 zijn goed. licht schakelaar / module  lijkt oke te werken gezien het dashboard verlichting wel aan en uit gaat. ook gaat het signaal lampje dan branden. verlichting achter en stadslicht werken ook gewoon. ( stads gaat wel uit als je de schakelaar op dim draait.

ik kan niet direct een draadbreuk ontdekken, maar ik kan ook geen draad vinden waar de verlichting mee wordt aangestuurd. ( bv wel weer van grootlicht )

iemand hier ervaring mee ? of een stroomschema met kleuren of weet toevallig welke draad vanaf de module naar de zekeringkast ( bsm ) gaat ?

als aanvullende informatie met uitlezen van de bsi

P0521 intermittend fault switching from high frequency reception to antiu scanning

P0524 intermittend fault RH sidelamps control short circuit to + 

 

Uitgelezen met

launch

Foutcodes

P0521 intermittend fault switching from high frequency reception to antiu scanning P0524 intermittend fault RH sidelamps control short circuit to + 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.