Start niet meer

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Citroën
Merk
Citroën
Model
C2
Type
C2
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005
Brandstof
Benzine
Reacties
6
Bekeken
276
Gepost: 19-07-2021 11:50
Professional

henry1978

Diagnosetechnicus
Universeel

Lid sinds: 04-12-2012
126 bijdragen

Goedemorgen, ik heb hier een c2 staan welke gestrand is voor onze deur. Klant geeft aan dat auto steeds langzamer ging rijden en vervolgens er mee ophield.auto start niet meer(startmotor word niet aangestuurd) en spring tgeregeld in eco modus. Accu is goed. Geen foutcodes aanwezig. Wel valt op dat ik geen verbinding met centrale electronica1 kan maken welke naast de accu zit. Ook heb ik hier op aantal zekeringen geen spanning en op eentje 3.16v terwijl volgens schema hier rechtstreeks 12v op moet komen. Heb al 2 gebruikte zekeringkasten geprobeert(nieuw niet meer leverbaar), voeding en massa's gecontroleerd en accupolen vervangen.

Ook valt op omdat het een geautomatisserde handbak is dat deze bij op contact zetten een hoop herrie maakt en de indicator op display op auto blijft staan. Ook acculamp knippert regelmatig op display en als ik in de data van de bak kijk geeft aan dat in achteruit staat, terwijl auto gewoon in de vrij staat. Iemand hier ervaring mee en weet waar ik verder moet zoeken.

Uitgelezen met

Bosch kts

Foutcodes

Geen, geen verbinding met electronica 1

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.