cuore 850ts slaat spontaan af

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Daihatsu
Merk
Daihatsu
Model
Cuore
Type
L45/L55/L60/L80/L201
Uitvoering
-
Bouwjaar
1990
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
4894
Gepost: 11-03-2006 17:30
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Hallo,mijn cuore 850TS 3 cilinder lambdageregeld slaat spontaan af als ik een stukje gereden heb,dan begint die in te houden en slaat vervolgens af.

Als je hem weer opnieuw start pakt die weer gewoon aan en kun je weer een stuk rijden en soms gaat het een lange tijd goed.

Vaak slaat de motor af na een afstand van 2 km na vertrek met een koude motor.

Heb de motor ook al eens stationair warm laten draaien tot de ventilator aansloeg en niets aan de hand,totdat ik er mee ging rijden en toen kreeg die het probleem ook.

Heb de groene draadjes van de carburateur al eens aan massa gelegd maar dan trekt de auto slecht en houd die in.

Klep zomer/winterstand staat goed,onsteking staat goed,distributie staat goed,luchtfilter is vervangen,CO is goed 0.4 % stationair.

Auto start altijd direct en accelereert prima alleen loopt die soms een beetje schokkerig,maar dat schijnt normaal te zijn met die modellen.

Ik zelf denk dat het aan de ontsteking ligt maar hopelijk leest dit iemand die er verstand van heeft.

Probleem is volgens mij begonnen naar vervanging koppeling waarbij de motor uitgebouwd is geweest,maar alles is goed aangeloten en er zitten nergens knikken in de leidingen ofzo.

Wie owie weet het.......

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken