communicatiestoring motorecu brandstofstop U1701

Fiat
Merk
Fiat
Model
Grande Punto
Type
Grande Punto
Uitvoering
-
Bouwjaar
2009
Brandstof
Benzine
Reacties
12
Bekeken
508
Gepost: 23-03-2020 20:49
Professional

macGyver

Lid sinds: 29-11-2007
9 bijdragen

Hallo,

Ik heb een Fiat Punto 1.4 benzine bj 2009 binnen gekregen van een handelaar. Deze had de auto via een veiling ongezien gekocht en nu blijkt er een storing in te zitten. Zodra de auto op contact gezet wordt komt brandstofstop in beeld en slaat de auto niet aan.  Máár als de accupool eraf en erop gedaan wordt slaat hij wel 1 keer aan en kan er mee gereden worden.

Ik heb normale scan gedaan met de Wurth Wow, alles wordt gezien behalve motorecu. Zit ook een storing in de abs unit geen communicatie met motor ecu. De canbus is doorgemeten weerstanden aanwezig geen sluiting in de bedrading. Andere vrijgeschakelde motorecu geprobeerd maar zelfde resultaat. Voedingen en massa's volgens schema gemeten en aanwezig. 

Deze Punto heeft de computer al op het schutbord gemonteerd,dus niet het type met ecu op het motorblok. Crash sensor zit in de airbagcomputer gemonteerd,deze is storingsvrij!

Heb dus verder geen historie hoe het probleem ontstaan is. 

Iemand suggesties waar te zoeken?

Met vriendelijke groeten,

Arnout

Gemeten

Canbus can H en L met volt-meter en ohmmeter

Uitgelezen met

Wurth Wow

Foutcodes

U1701

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.