vervelende trilling rechts voor in of achter het dashboard fiat stilo

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Fiat
Merk
Fiat
Model
Stilo
Type
Stilo
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002/1
Brandstof
Benzine
Reacties
3
Bekeken
3165
Gepost: 10-04-2013 15:29
Professional

Daanstilo

Lid sinds: 08-04-2013
1 bijdragen

Goede middag,

 

Ik zit met het volgende probleem. ik heb een fiat stilo van 2002 het is een 1.6 16v. De auto rijd heerlijk en op wat storingen na ben ik redelijk tevreden. Ik heb een trilling in het dashboard zitten die een irritant geluid maakt als ie tussen de 2000 en 3500 toeren zit. Hier boven of hier onder is de trilling niet waarneembaar. Ik heb al meerdere keren een rondje gereden en in de tussen tijd alles vast gehouden maar dat is het niet. Vervolgens heb ik mijn dashboard kastje gedemonteerd maar heb niks trillends kunnen vinden. Ik heb op verschillenden forums gekeken maar alle problemen en oplossingen die daar op staan werken niet voor mijn euvel. Heeft er iemand enig idee hoe ik erachter kom waar de trilling vandaan komt of hoe ik het zelf kan uitvinden zonder mijn hele dashboard te moeten demonteren?

Gemeten

Ik heb de volgende onderdelen gecheckt op trillingen, binnenspiegel, buitenspeigel rechts, dashboard kastje(beide), deurpanelen.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken