Reageren kachelsysteem

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Ford
Merk
Ford
Model
Courier
Type
Courier
Uitvoering
-
Bouwjaar
1998
Brandstof
Diesel
Reacties
3
Bekeken
2878
Gepost: 17-06-2004 21:43
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Het betreft hier een Ford Courier met airco.

Wij breken ons hoofd over het volgende probleem:

Binnentemperatuur is niet te regelen. Kachelkraan is reeds vervangen. Aanjagermodule (midden dashbord) is ook reeds vervangen.

De plotter op de module geeft bij het heen en terug draaien wel een wijziging, meer en minder weerstand, maar dit wordt niet zichtbaar in de stekker. Computer is ook reeds geruild geeft ook geen resultaat. Naar mijn idee moet er ergens een voeler zitten die het comando openen en sluiten aan de kachelkraan doorgeeft.

Indien de stekker op de kachelmodule zit, blijft de kachelkraan open (warm), haal je de stekker er af, dan sluit de kachelkraan.

Zit er ergens een voeler die wij over het hoofd zien? Heeft de airco aansluiting er mee te maken? Of zit er misschien achter het dashbord nog een voeler? Of zie ik een massaaansluiting over het hoofd??

Wij hebben er al een 10 uur zoekwerk opzitten. Ben heel benieuwd wie mij verder kan helpen.

Groeten,

Willie

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen