Inhouden met golven.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Ford
Merk
Ford
Model
Fiesta
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007/11
Brandstof
Benzine
Reacties
15
Bekeken
2807
Gepost: 25-03-2013 16:38
Professional

Sjansema

Technisch Specialist
Auto de Groot Winschoten
Universeel

Lid sinds: 30-08-2011
48 bijdragen

Hierbij de volgende vraag, momenteel hebben we een fiesta binnen gekregen die tijdens het acceleren in welke versnelling ook inhoud. Daarbij is het niet constant maar net of er elke 2 seconden even de rem word aangeraakt..niet abrupt maar in vloeiende lijn.

Auto uitgelezen en geen enkele storing aanwezig, meetwaarden gecontroleerd en goed bevonden, zowel van de luchtmassa waardes als koelvloeistoftemperatuur, mapsensor enzovoort.

Lambdasonde al wel vervanging vanwege een iets onduidelijk verloop in het grafisch beeld ervan.

Maar tot op heden nog geen oorzaak vast kunnen stellen. Auto heeft hiervoor wel anderhalf jaar in een showroom gestaan, verwarmd en zou op zich geen oorzaak moeten zijn.

Als extra punt is dat zodra de tank half leeg is ( of half vol ) hij smorgens begint te schokken, erger als de klacht hierboven omschreven. Nou zou je aan een brandstofopvoerpomp kunnen denken.Maar de druk blijft constant of heeft in elk geval geen dip's tijdens acceleren of omschreven vanaf een half volle tank.

Op dit moment zie ik even geen uitweg en vraag jullie daarom om een frisse heldere blik van het probleem

Gemeten

Lamdasonde, foutcodes, luchtmassawaardes

Uitgelezen met

WOW! Wurth

Foutcodes

Gee

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen