Verwarming voorruit en achteruit werkt niet

Ford
Merk
Ford
Model
Type
Uitvoering
-
Brandstof
Benzine
Reacties
19
Bekeken
698
Gepost: 10-05-2021 13:48
Professional

Hado45

Eigenaar
Universeel

Lid sinds: 03-08-2012
153 bijdragen

Wij hebben hier deze B-max binnengekregen met de klacht dat de electronische voorruitverwarming volgens de klant niet of niet goed werkte. Nog voor het weekend getest met een bak kokend water en deze werkt inderdaad niet.

Nu had ik vrijdag nog het idee dat mijn knop op het bedieningspaneel wel oplichtte na indrukken van de knop. Vandaag licht ie niet meer op en merk ik ook dat de achteruitverwarming niet schakelt via het paneel want dat ledje gaat ook niet (meer)branden.

Met uitlezen geen relevante storingen, module HVAC heeft helemaal geen storingen. Met live data kan ik alle signalen van het bedieneningspaneel contr alleen zie ik de twee knoppen van voorruit en achterruit verwarming er niet bij staan.

Het nalopen van de zekeringen en relais heeft ook niets gebracht. Op zekering F16 binnen staat op beide pennen geen spanning.

Wat kan ik nog nakijken?

Uitgelezen met

Autel Maxisys

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.