Forum-update: Feedback-topic

Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
115
Bekeken
63464
Gepost: 24-03-2020 14:02
AMT Redactie

ElcoAMT

Moderator AMT Garageforum
Vakmedianet
Anders/Overig

Lid sinds: 01-05-2019
71 bijdragen

Beste AMT Garageforummers, 

Hij was al eerder aangekondigd, nu is het gebeurd: de update van het AMT Garageforum. Deze is in de nacht van woensdag 25 maart gedraaid. Inmiddels is hij helemaal live en zijn de puntjes op de i gezet.

De afgelopen tijd hebben we de wijzigingen ook al uitgebreid getest in een speciale online omgeving. Het zou dus goed moeten zijn, maar het zou natuurlijk kunnen dat je problemen ervaart. 

Meld je ervaring!

Ervaar je vanaf 25 maart problemen met het Garageforum? Deel ze met ons in dit topic. Gaat het onverhoopt héél erg mis en kun je niet in dit topic reageren? Mail dan naar garageforum@vakmedianet.nl!

Eerste hulp bij issues: leeg je browser-cache met Ctrl + F5.

Wat verandert er?

Het belangrijkste doel van de update is het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid en de interactie. Het forum is nu gemakkelijker bij te houden. Zo vind je nu rechtsbovenin een notificatiecentrum à la Facebook en kun je gebruikers direct oproepen door ze te taggen met een @-teken. Ook voor het volgen van topics is er nu een knop, zowel boven- als onderaan het topic. 

We hopen dat jullie deze update de moeite waard vinden en zijn benieuwd naar je reactie!

Tom, Joram en Elco
Team AMT Garageforum

 

Bijgewerkt door ElcoAMT op 24-03-2020 14:02
Bijgewerkt door ElcoAMT op 25-03-2020 11:25
Bijgewerkt door ElcoAMT op 25-03-2020 11:27
AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.