C.V. Hyundai i40 werkt niet

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Hyundai
Merk
Hyundai
Model
i40
Type
Grandeur
Uitvoering
-
Bouwjaar
2020
Brandstof
Benzine
Reacties
7
Bekeken
439
Gepost: 11-05-2020 11:06
Professional

MadOne

1e Monteur/Diagnose Tech.
Universeel

Lid sinds: 13-09-2010
76 bijdragen

Hallo allemaal,

ik hoop dat iemand me kan helpen met een probleem aan deze Hyundai i40 uit 2014.

Auto is uitgerust met een keyless systeem en zijn 2 sleutels aanwezig. Op de handvat zit een knop en daarmee kun je de auto open en op slot doen. Dit werkt allemaal zo als het hoort. Op de sleutels zit ook een afstandsbediening waarmee je de auto van afstand open en dicht kan doen. Maar deze werkt niet. We hebben de auto ingekocht met deze probleem, met idee zal we iets met de sleutels zijn.

Na lang zoeken en meten konden we niet vinden wat het probleem was. Contact gehad met de locale dealer en die zei dat het wel vaker voorkwam en dat het systeem opnieuw in geleerd  moet worden. Toen we de auto daar heen gebracht hadden konden zij het ook niet voor elkaar krijgen en werd ons verteld dat beide sleutels defect zijn. 

Om zeker te zijn dat de probleem in de sleutels zit hebben we contact gehad met carlock systems en zijn konden de sleutels testen om te zien of ze indd. kapot zijn. Beide sleutels opgestuurd maar volgende dag kregen we al een telefoontje van carlocks dat beide sleutels goed zijn.

Heeft iemand van jullie zo iets meegemaakt??

 

Gemeten

Voeding regeleenheid, antenne afstandsbediening

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.