airbag fout met code D701

Iveco
Merk
Iveco
Model
Daily
Type
S-serie 3500kg
Uitvoering
-
Bouwjaar
2009
Brandstof
Diesel
Reacties
13
Bekeken
347
Gepost: 05-09-2021 22:42
Professional

vw_speedsterke

Lid sinds: 08-07-2012
22 bijdragen

ik heb problemen met mijn iveco. op een nacht ging plots het alarm af zonder enige reden, ook moeilijk terug af te zetten maar uiteindelijk is het alarm gestopt. Dag erna na het starten van alle wss symbolen in de tellerunit die oplichten. ik adcht mss ergens een zekering gesprongen de zekeringen onder de motorkap nagekeken maar niks abnormaals te vinden, toen nog eens gestart, en alles was weg... heel raar... op 1 fout na

De airbag geeft een fout, ik heb deze uitgelezen met autocom en heb fout D701 can-lijn geen communicatie met dashboard

ik heb de 2 kanalen van can B die op de airbag module zit en die naar de tellerunit zit doorgemeten(piep signaal) de radio zit ook op van B en ook hier ook tov airbag module doorgemeten en ook hier signaal, dus bedrading is niet onderbroken.

als ik weerstand meet tussen hoog en laag met alle modules aangesloten dan meet ik helemaal niks... normaal als alles goed is moet ik toch 60ohm meten?

mag ik een weerstand meten tov massa? ik heb de tellerunit,airbagmodule en radio van canbus gehaald. bij de stekker van de airbag meet ik op L tov massa niks bij H tov massa heb ik 10 Mohm of zou er nog een module zijn die voor deze waarde zorgt tov massa?

1 weerstand van 120ohm weet ik zitten deze zit achter de tachograaf, waar zit de andere? of zit deze ergens in een module, maar welke?

 

 

Uitgelezen met

autocom

Foutcodes

D701

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.