Storing brandstof temperatuur sensor

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Iveco
Merk
Iveco
Model
Daily
Type
C-serie 3500kg
Uitvoering
35 C 12V 395 H3
Bouwjaar
2010
Brandstof
Diesel
Reacties
14
Bekeken
677
Gepost: 28-03-2020 18:10
Professional

VTStrucks

Directeur / eigenaar
VTS
Anders/Overig

Lid sinds: 02-01-2020
7 bijdragen

Goedendag,

Wij hebben een iveco daily 35c12 uit 2008 binnen staan waar al het nodige aan storingen hebben gehad en opgelost maar met deze storing weten wij het even niet meer.

Het volgende is aan de hand zodra je het contact aan zet edc storing fout code in het display 053 dit zou de brandstof temperatuur sensor zijn in het filterhuis schemas weten te bemachtigen en de bedrading loop met een massa en een plus signaal draad naar de edc beide draden na gelopen en door gemeten 0.2ohm daar is niks mis mee.

Vandaar het vermoeden dat de sensor het probleem is para meter geeft aan 20° deze veranderd ook niet warm of koud deze waarde blijft het zelfde.

Uitlees kast geeft ook aan signaal boven maximumdrempel

Sensor gewisseld met een andere maar het probleem blijft zou het in de ecu zelf kunnen zitten? Zou niet weten welke ecu in de auto ook belang heeft bij die waarde dan alleen de edc ecu.

Bvd 

Gemeten

0.2 ohm op massa en plus van stekker filter naar stekker edc ecu

Uitgelezen met

Delphi DS150E

Foutcodes

135 brandstof temperatuur sensor Boven maximale drempel

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.