ECU vervangen door een gebruikt exemplaar

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Jaguar
Merk
Jaguar
Model
S-type
Type
S-type
Uitvoering
-
Bouwjaar
1999
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
1191
Gepost: 26-06-2017 12:19
Professional

VWrules


Schadeherstel

Lid sinds: 14-09-2015
37 bijdragen

Hallo ,

de ECU van de Jaguar S 3,0 V6 van onze klant blijkt onherstelbaar door waterschade , een nieuwe laten hercoderen bij Jaguar is niet meer te verantwoorden gezien de leeftijd van de wagen .

Als we een ECU op de sloop ophalen met dezelfde serienr. moet deze ook op de wagen gecodeerd worden , tenzij we alle erop gecodeerde onderdelen ook mee vervangen , maar de vraag is dan wat zit daar allemaal bij ?

Sleutel(s) , afstandbedieningen , contactslot , deurslot , kofferslot , de bijhorende modules , ... ?

Dus 2 vragen : iemand weet van een specialist die een gebruikte ECU kan hercoderen voor een betaalbare prijs of anders iemand die al eerder een defecte ECU heeft vervangen door een gebruikte van de sloop en dus ook de volledige lijst van over te bouwen delen kan meegeven ?

We hebben hier zelf geen ervaring mee maar willen dit best proberen om onze klant toch zo goedkoop mogelijk verder te helpen . Graag uw ervaring ...

 

 

 

 

 

 

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.