room zekering

Mazda
Merk
Mazda
Model
5
Type
TYPE CR
Uitvoering
2.0 Active
Bouwjaar
2005
Brandstof
Benzine
Reacties
8
Bekeken
310
Gepost: 16-09-2022 16:23
Professional

Bastinn

Autotechnicus
Autobedrijf van Kooten
Anders/Overig

Lid sinds: 22-07-2017
3 bijdragen

beste mensen,

 

ik heb hier een mazda 5 met een probleem dat de room zekering er uitklapt. eerste keer hebben wij de auto hier staan zien we dat de 'room' zekering er uit ligt. nieuwe zekering er in alles werkt bij ons normaal. meerdere keren getest of alles werkt zekering blijft heel. klant haalt de auto op zet hem thuis stil de volgende dag ligt de zekering eruit.  opnieuw de room zekering. 

na een tijdje zoeken even de BCM opgehaald zien we 2 pinnen die zijn aangetast en dat op de printplaat een deel zwart is. wij een andere BCM geregeld, meerdere dagen getest auto opslot een nacht laten staan en weer open starten en alles werkt. 

Wij dachten dat het probleem is opgelost de klant kan de auto weer ophalen. alles werkte nog toen we hem buiten hebben gezet 3 uur later kwam de klant start de auto weer de room zekering eruit.

heeft iemand hier ervaring mee of zoiets gelijks meegemaakt?

 

ik hoor graag van jullie wat jullie ervaringen hiermee zijn.

 

Gr. leon

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.