ACHTERKLEPSLOT DEFECT?

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
M-klasse
Type
TYPE W164
Uitvoering
-
Bouwjaar
2008/1
Brandstof
Diesel
Reacties
10
Bekeken
1278
Gepost: 11-12-2019 12:30
Professional

check

Lid sinds: 08-01-2008
52 bijdragen

Een monteur van ons heeft de achterklep handmatig geopend en later weer dicht gedaan, terwijl de klep electrisch geopend en gesloten kan worden,nadien wil deklep niet meer ontgrendelen,de klep wil nog wel electrisch open en dicht.tevens doet het derde remlicht het ook niet meer,de twee op de carroserie doen het nog wel.wat is de connectie tussen het derde remlicht en het slot. en kan door deze actie het slot defect raken? we kunnen van binnenuit het slot mechanisch wel ontgrendelen.Ook als we de klep electrisch sluiten wordt de klep niet dicht getrokken. heeft iemand hier ervaring mee?

Gemeten

op de stekker van het slot (10 posities)heb ik 1x 12 v. en als ik de greep bedien heb ik op 3 posities een aanstuurspanning. verder heb ik de bedrading gecontroleerd tussen de klep en de carosserie. het derde remlicht krijgt geen voeding en de massa is goed.

Foutcodes

geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.