Gedeeltelijk gerestaureerd, airco doet het misschien niet

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mini
Merk
Mini
Model
Cooper
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002
Brandstof
Benzine
Reacties
2
Bekeken
4273
Gepost: 29-04-2008 01:51
Professional

samudra

Lid sinds: 28-04-2008
2 bijdragen
Ik kocht een mini "zonder schade" en hij zou ook nog rijden, werd er vermeld.
Blijkt bij aankomst dat er een andere auto door het panorama dak van de mini was gezakt tijdens transport en er nogal wat onderdelen uit weggepakt zijn.
Ik ben inmiddels bijna een jaar verder sinds aankoop en aangeland bij een spuiter die het dak repareert en toen voor het eerst de motorkap openging zag ik dat er een radiateur mist (en een heleboel andere dingen). Ik neem aan dat de mini standaard met 2 radiateurs wordt geleverd. De voorste is er niet, maar er lekt ook geen koelvloeistof, dus ik neem aan dat de 2 radiateuren gescheiden hun werk doen. Omdat er hier (Tarija, Bolivia) geen mini's bestaan en omdat ik op het net alleen tuning materiaal tegenkom heb ik de volgende vragen.
- wat moet ik bestellen om de auto weer compleet te krijgen?
- kan ik een bouwtekening vinden op het net of opgestuurd krijgen van de motor?
- heeft check engine lichtje iets te maken met missing onderdelen onder de motorkap?
- waar in nederland (ik ga daar binnenkort naartoe) staan BMW Mini's op de sloop in de buurt van Deventer of  Gorinchem? Alvast veel dank, RobbĂ©
AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken