Loopt op LPG op 3 cilinders

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mitsubishi
Merk
Mitsubishi
Model
Space wagon
Type
Spacewagon
Uitvoering
-
Bouwjaar
2000/10
Brandstof
LPG
Reacties
13
Bekeken
6229
Gepost: 04-09-2015 15:42
Professional

handigeharry

monteur

Lid sinds: 08-10-2009
92 bijdragen

Hallo,

Wij hebben hier een auto staan (zie model) die als de motor overschakelt op LPG op 3 cilinders.

Ik moet wel zeggen dat de auto ongeveer een half jaar stil heeft gestaan. Maar voor dat hij stil stond hadden we geen klachten.

We hebben de lpg verstuivers, bougies, bobine's vervangen maar geen verbetering. uit laten lezen bij een gas specialist heeft ook de brandstofpomp (lpg) gecontroleerd of de pomp genoeg capaciteit heeft. En de pomp is goed.

Ik heb de bedrading door gemeten en kwam tot de conclusie dat de computer de 4e cilinder niet aanstuurt. Gemeten op pin 34 van de lpg computer. De signaal word wel door gegeven naar de computer (pin10). Op pin 18 en 35 zijn de massapunten van de lpg 1 t/m 6 gemeten en heb massa. Als ik een andere computer aansluit blijft het probleem zich voor doen (overslag 4e cilinder). (De gas specialist heeft een computer mee gegeven om te proberen)

Alle bedradingen zijn door gemeten en werken zoals het hoort.

Wie heeft er een idee of een tip,

mvg, Frits

Uitgelezen met

MUT II

Foutcodes

P0304

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen