motor loopt koud niet

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mitsubishi
Merk
Mitsubishi
Model
Space wagon
Type
Spacewagon
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001
Brandstof
Benzine
Reacties
3
Bekeken
4577
Gepost: 26-03-2009 22:16
Professional

vksauto

Lid sinds: 10-01-2008
12 bijdragen

Wij  hebben hier een probleem met een Mitsubishi Space Wagon GDI 2,4.

Na het starten zijn er direkt 3 cylinders geheel volgeblazen met benzine. 1 cylinder ( cyl 4 aanvankelijk) wordt niet volgeblazen en wil eigenlijk lopen.

Na oeverloos bougies reinigen en starten loopt de auto plotseling op twee , dan op drie en uiteindelijk op 4 cylinders. Trekt goed  en loopt makkelijk 150 km/h . Na afkoelen de volgende ochtend gestart en wederom zelfde problemen. Heb na overleg met Mitsubishi de aansturing van de injectoren geopend en collega op de elko in het kastje laten drukken en auto startte wel , maar niet meteen goed.

Via ACtronics een ander kastje geregeld voor de inspuiting ( op linker voorpoot) , ondertussen ook inlaat spuitstuk en gasklephuis gereinigd. Na aansluiting van het ACtronics kastje ,startte de auto niet meteen perfekt maar liep wel , heb er daarna ca 40 km mee gereden en de auto liep perfekt , ook stationair helemaal top. Auto buiten gezet en volgende ochtend geprobeerd te starten en wederom cylinders vol benzine , bougies zeiknat ( behalve cyl 2) en ploffen , roken en pingelen.

Nu staat auto bij bedrijf dat signaal van injectoren op scope heeft gemeten ( ex electude medewerker) zien geen bijzonderheden op BDP signaal en injector signaal.

 Wij worden er een beetje niet goed van, zijn er mensen die ons kunnen helpen.

e-mail :  eric@vksauto.nl

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen