Inhouden Stotteren 3 en 4

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Nissan
Merk
Nissan
Model
Terrano
Type
TYPE R20
Uitvoering
3.0 Di Elegance RT-C
Bouwjaar
2003
Brandstof
Diesel
Reacties
3
Bekeken
408
Gepost: 16-05-2021 03:00
Professional

Wykra

Chef werkplaats
Anders/Overig

Lid sinds: 19-01-2018
1 bijdragen

We hebben sinds een jaar of 3 eent errano van een klant die er altijd rustig mee heeft gereden (niet harder dan 80) wonend op een eiland. de auto is sinds de aanschaf erg lui wat zegt 1 en 2 gaan goed en dan naar de 3 en 4 schakelen mist hij alle vermogen. Zodra je opschakelt naar de 5 dan trekt de auto rustig door naar 160. Als je echter een aanhanger trekt is het astig en gevaarlijk om het vermogen vna de 3 en 4 te missen. We hebben brandstoftank, filter leidingen en alles daarin schoongemaakt  / vervangen. De LMM is reeds vervangen wel emt een tweedehands maar ook nieuw en dat maakt daarin beperkt verschil

Het voertuig heeft geen start problemen heeft geen storingen uitlezen lukt zelfs de Nissandealer niet en er lijken geen poblemen te zijn anders dan de omschreven. Enigste probleem dat er laatste 2 a 3 maanden bij komt is dat het schakelen steeds zwaarder in de versnelling gaat en het pedaal dieper ligt maar de koppeling niet af lijkt te zijn. alle standaard handelingen uitgevoerd en de koppeling slipt niet daarin.

Gemeten

LMM nok as sensor tank brandstoffilter

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.