Centrale vergrendeling

Opel
Merk
Opel
Model
Corsa
Type
Corsa-D
Uitvoering
-
Bouwjaar
2010
Brandstof
Diesel
Reacties
1
Bekeken
145
Gepost: 03-01-2024 21:27
Professional

BenjaminD

Student
Oostende
Anders/Overig

Lid sinds: 21-08-2023
1 bijdragen

Goedeavond,

Ik heb een corsa D waarvan bij het bedienen van de centrale vergrendeling enkel maar de passagiersdeur en de kofferklep sluit. 

Als ik de bestuurdersdeur open en ik sluit deze terug en vervolgens bedien ik nogmaals de centrale vergrendeling dan sluit deze deur ook.

Ik heb een kabelbreuk vastgesteld bij de linker achter deur, 3 draden waren defect (in de doorvoer rubber van carrosserie naar de deurstekker) deze heb ik terug aan elkaar gesoldeerd met als gevolg dat het slot hoorbaar sluit bij het bedienen met de centralevergrendeling maar de deur sluit niet.

De deur RA heb ik ook visueel de bedrading bekeken maar echter geen kabelbreuk vastgesteld, het slot is niet hoorbaar bij het sluiten met de centrale vergrendeling, mocht er een kabelbreuk zijn of de bedrading ligt onderling tegen elkaar of tegen massa zou de zekering van 20A toch springen?

Uitgelezen met

/

Foutcodes

/

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken