Cruise control werkt niet meer sinds versnellingsbak wissel.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Insignia
Type
Insignia
Uitvoering
-
Bouwjaar
2012/1
Brandstof
Benzine
Reacties
6
Bekeken
349
Gepost: 11-11-2019 14:26
Professional

bcspeters

directie
Bosch car service peters van nijenhof
Universeel

Lid sinds: 25-07-2016
31 bijdragen

Goedendag,

We hebben bij deze insignia een gereviseerde versnellingsbak gemonteerd. Bij montage van de gereviseerde versnellingsbak moesten er een aantal delen over gezet worden. Schakelas op de bak die de versnellingsstand aangeeft en het achterste deel van het differentieel, anders paste de motorsteun niet meer. Sinds die tijd werkt de cruise control alleen nog in de 2e versnelling, gebeld met een opel dealer en die gaven aan dat er een verkeerde bak onder gemonteerrd is(hadden hun ook een keer gehad).Generatie 1 en 2 zouden net verschillend zijn. Dit zou een logische verklaring zijn aangezien er al delen overgezet moesten worden. Gebeld met de leverancier van de gereviseerde bak en overlegt. Hun zijn van mening dat dit absoluut niet mogelijk is.

Is er iemand hier die dit al een keer mee gemaakt heeft? en eventueel zou kunnen uitleggen wat er verschillend is bijv. de tandwielverhoudingen?

Bij voorbaat dank

Bosch Car Service Peters Van Nijenhof

Gemeten

Geen foutcodes aanwezig Rem en koppelingsschakelaars werken

Uitgelezen met

Bosch kts

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.