Cruise control werkt niet meer sinds versnellingsbak wissel.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Insignia
Type
Insignia
Uitvoering
-
Bouwjaar
2012/1
Brandstof
Benzine
Reacties
6
Bekeken
595
Gepost: 11-11-2019 14:26
Professional

bcspeters


Universeel

Lid sinds: 25-07-2016
60 bijdragen

Goedendag,

We hebben bij deze insignia een gereviseerde versnellingsbak gemonteerd. Bij montage van de gereviseerde versnellingsbak moesten er een aantal delen over gezet worden. Schakelas op de bak die de versnellingsstand aangeeft en het achterste deel van het differentieel, anders paste de motorsteun niet meer. Sinds die tijd werkt de cruise control alleen nog in de 2e versnelling, gebeld met een opel dealer en die gaven aan dat er een verkeerde bak onder gemonteerrd is(hadden hun ook een keer gehad).Generatie 1 en 2 zouden net verschillend zijn. Dit zou een logische verklaring zijn aangezien er al delen overgezet moesten worden. Gebeld met de leverancier van de gereviseerde bak en overlegt. Hun zijn van mening dat dit absoluut niet mogelijk is.

Is er iemand hier die dit al een keer mee gemaakt heeft? en eventueel zou kunnen uitleggen wat er verschillend is bijv. de tandwielverhoudingen?

Bij voorbaat dank

Bosch Car Service Peters Van Nijenhof

Gemeten

Geen foutcodes aanwezig Rem en koppelingsschakelaars werken

Uitgelezen met

Bosch kts

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen