Movano B start niet meer

Opel
Merk
Opel
Model
Movano
Type
Movano
Uitvoering
-
Bouwjaar
2014
Brandstof
Diesel
Reacties
5
Bekeken
194
Gepost: 18-05-2020 00:19
Professional

Verbeken

bedrijfsleider
GARAGE JOS
Merkspecialist

Lid sinds: 22-03-2016
2 bijdragen

Deze wagen is binnengekomen met de depannage. De batterij was plat en we hebben deze vervangen . De wagen startte weer maar een dag later sloeg hij weer niet aan ... We hebben geprobeerd met start pilot maar dit lukte ook niet . De leiding van de retour losgekoppeld en hier was geen brandstof die passeerde tijdens het starten ... Er zijn geen foutcode's maar als we kijken naar de waarde van de druksensor van de brandstof geeft deze maar 1 Mpa aan . Heeft er iemand dit probleem reeds gehad ... ? en zo ja zou het een mechanisch probleem zijn van de commonrail pomp of toch eerder de sensor in de pomp of de rail ?

Gemeten

De leiding van de retour losgekoppeld en hier was geen brandstof die passeerde tijdens het starten ... Er zijn geen foutcode's maar als we kijken naar de waarde van de druksensor van de brandstof geeft deze maar 1 Mpa aan .

Uitgelezen met

Delphi

Foutcodes

geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.