Lekstroom

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Omega
Type
Omega-B
Uitvoering
-
Bouwjaar
1997
Reacties
6
Bekeken
1501
Gepost: 01-01-2006 08:48
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Betrefd Omega 20i 16V CD . De auto heeft in de winter regelmatig startproblemen. De startmotor gaat te langzaam rond of helemaal niet. Accu is al vernieuwt en er zit er nu 1 in voor een diesel. De auto is van een kennis van me en die is ten einde raad, hij sukkelt er al een paar jaar mee. Ik heb gisteren eens even gekeken en het viel mij op dat de radio niet over kontakt loopt. je kunt hem altijd aanzetten. die blijft dus ten allen tijde gevoed. er word overigens wel altijd op gelet of hij uitstaat bij het verlaten van de auto. het stroomgebruik van de radio (als hij uitstaat) is 0.1 Amp. Als je de radio er uit trekt, trekt de hele auto nog maar 0.01 Amp. Dat lijkt mij acceptabel,maar 0.11 ampere wordt een beetje veel volgens mij.

het betreft een originele Grundig radio cassette combinatie.

Is er een mogelijkheid om deze radio zo te schakelen dat hij uitgaat over kontakt. Of moet dan elke keer de code ingetoets worden en zijn de zenders dan uit het geheugen ?

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen