Start nog steeds niet

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Vivaro
Type
Vivaro
Uitvoering
-
Bouwjaar
2018
Brandstof
Diesel
Reacties
6
Bekeken
743
Gepost: 22-07-2020 22:33
Professional

maartenaelvoet


Anders/Overig

Lid sinds: 14-11-2019
9 bijdragen

goedeavond ,

probleemschets : wagen heeft waterschade gehad tot zetelhoogte onder water. (parkeerrem vergeten en achteruit de beek in) . bus is daarna volledig gestript en alles van bedrading stuurdozen en zekeringskasten is vervangen. communicatie met alle stuurdozen is oke.

maar wagen start niet , doet helemaal niks , enkel melding risico op motorschade , injecteurs zijn getst en oke bevonden , starter manueel bedienen lukt ook , ook geen immo probleem , heeft een tijdje willen ronddraaien maar bleek toen toch nog slechte diesel te hebben , alles grondig gereinigt injecteurs weer laten testen weer oke bevonden , wat zie ik over het hoofd ?

 

melding risico op motorschade maar geen rondraaien fouten zijn overigens niet wisbaar , het helpt er natuurlijk niet veel mee dat ondanks een opel het beter uittelezen is als renault , dealer heeft het opgegeven zowel opel als renault .... 

iemand aanwijzing waar ik kan kijken ....

Uitgelezen met

hella , texa , autel , dealertools

Foutcodes

verschillende reeds opgeloste fouten maar niet wisbaar

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.