Airco storing wie kan me helpen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Zafira
Type
Zafira-A
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001/7
Brandstof
Benzine
Reacties
12
Bekeken
677
Gepost: 29-06-2019 20:01
Professional

Vincent93

APK Keurmeester
Anders/Overig

Lid sinds: 27-06-2019
4 bijdragen

Hallo, Ik zal me even voorstellen ik ben Vincent en al 10jaar actief in de autobranche.

Maar nu heb ik een probleem waar ik en me collega's,& airco specialisten en opel dealer niet uit komen??

Hier als volgt ik heb een opel zafira a uit 2001 met handbediende airco 

De airco doet het alleen als die er zin in heeft als ik smorgens naar me werk rijdt doet die het maar hij kan plots stoppen en blijft die bijvoorbeeld 10 minutjes uit en springt dan plots weer even aan.

Wat heb ik gedaan en gecontroleerd 

Airco is natuurlijk opnieuw gevuld met 700gram koudemiddel wat voor deze auto voor geschreven word dat hielp niet is daarna met 500gram gevuld voor eventueel lichte verstoppingen als airco werkt dan is de hogedruk rond de 15bar lage druk 2.2 bar

De airco koppeling word niet aangstuurd als deze stopt druk sensor is vervangen ook de koelingsmodule is vervangen links bij de bumper bekabeling van koelingsmodule naar airco compressor zijn doorgemeten schakelaar in de auto is vervangen de vries beveiliging achter dashboard kastje is door verbonden.

Er zijn geen storingen in de auto aanwezig als ik de koelmodule uitlees en dan de druksensor geeft deze geschattedruk rond de 30bar aan.?

Wie kan mij helpen!

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.