studie keuze

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Overige merken
Model
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2013
Brandstof
Benzine
Reacties
13
Bekeken
9168
Gepost: 16-05-2013 17:53
Professional

brd

technisch specialist (opleiding)
Universeel

Lid sinds: 11-04-2013
10 bijdragen

Dag vakspecialisten,


Ik ben Bert, en ik heb een vraag voor mensen, die ervaring hebben met complexe storingen

Ik doe nu de opleiding technisch specialist in de BOL vorm (dus gewoon school + stage) en zit nu in de derde jaar van mijn opleiding. Dus ik hoop volgend jaar rond deze tijd mijn diploma te halen. Ik ben nu erg aan het nadenken wat ik na deze opleiding wil doen. Of ik verder ga leren, of wat dan ook.
Ik ben iemand die van uitdaging houd, en graag moeilijk werk doet, daarom ook mijn keuze voor technisch specialist.
Ik heb weleens iemand horen zeggen dat een handige doe het zelver gewoon zelf met wat theoretische kennis complexe storingen op kan lossen, als hij de apparatuur zou hebben. Zou dat waar kunnen zijn?
Ik weet het niet, ik heb weleens horen zeggen: dat als je een echt goede diagnose technicus wilt worden, je nog een lange weg te gaan hebt. Omdat, je erg veel ervaring en kennis op moet doen. En dat je dus direct na je opleiding, ook nog een lange weg te gaan hebt.
Met wat kennis zou een handige doe het zelver, best zijn bougies en olie kunnen vervangen. Maar geld dat ook voor storingen? Of moet je daar dus inderdaad echt scholing voor hebben gehad, en dus ook ervaring? Want ervaring is het belangrijkste.
En vinden jullie sommige storingen ook nog erg lastig om op te lossen?
Alvast bedankt!
 

Gemeten

0

Uitgelezen met

0

Foutcodes

0

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.