Pass-thru

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
56
Bekeken
9698
Gepost: 25-10-2012 21:11
Topmonteur

iwan

Diagnose technicus
Autobedrijf Wout Bouman
Universeel

Lid sinds: 04-09-2008
6116 bijdragen

 Sinds 2009 is de OEM verplicht de universeel toegang te geven tot technische informatie. Hieronder valt ook het kunnen (her)programmeren van regelapparaten. Dit programmeren wordt pass-thru genoemd. Het houdt heel simpel in dat je een interface gebruikt om software van de eom website naar de auto te laden.

Echter het woordje simpel is hier geheel niet in plaats. Zelf ben ik behoorlijk lang bezig geweest om dit te kunnen uitvoeren met mijn KTS op een voertuig van het merk Opel.

Ik weet dat er best veel mensen zijn die dit heel graag ook willen kunnen uitvoeren. Nu is dit niet echt iets wat je op in een forum uitlegt. Dus wil je dit ook kunnen uitvoeren zonder zelf daar heel veel tijd aan te besteden en het risico lopen van een defecte ecu. Dan kun je je opgeven voor een training "Pass-Thru"

Deze training is gericht op de opel website. Dit is erg handig, want Opel houdt zich niet aan het bouwjaar 2009. Alle opel modellen van alle jaren zijn toegankelijk. 

www.2ndbit.com/

Uitgelezen met

pass-thru interface

Bijgewerkt door iwan op 25-10-2012 21:11

Downloads (1)

  • flyer-2ndbit.pdf


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.